Keksi s čokoladom
Sastojci
- 1 šalica kokosovog šećera
- 1 šalica kokosovog brašna
- 1 žlica ekstrakta vanilije
- 1 šalica kremastog maslaca od badema
- 1 žlica mljevenog lana pomiješana s 3 žlice tople vode (zamjena za jaje)
- prstohvat soli

Foto: Pixabay
Priprema:
Pomiješaj mljeveni lan i toplu vodu te dobro poveži, a zatim ostavi deseta minuta da odstoji. Pomiješaj kokosovo brašno, kokosov šećer, ekstrakt vanilije, bademov maslac i sol. Miješaj dok se ne formira tijesto. Tijesto veličine jedne i pol žlice formiraj u kuglicu, a zatim lagano dlanovima oblikuj kekse.
Pecite u pećnici 10 minuta na temperaturi od 170 stupnjeva. Ostavite kekse da se potpuno ohlade.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otopi jednu šalicu čokolade, miješajući dok se ne otopi. Polovicu svakog kolačića umoči u toplu čokoladu. Ostavi kekse dok se čokolada potpuno ne stisne, a zatim ih posluži.
Dobar tek!