Izvor vitamina C i K

Kiseli kupus riznica je zdravlja, a evo kako ga ukusno pripremiti

Neki ga obožavaju, a neki ga jednostavno izbjegavaju, no jednom kada otkriješ koliko je zdrav, kiseli kupus jesti ćeš cijelu zimu

profimedia-0169254074.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Zapečeni kiseli kupus s kobasicama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrebno ti je:

  • 1 glavica kiselog kupusa
  • Kobasice
  • Ulje
  • Papar
  • Bučino ulje

  1. Kiseli kupus prije korištenja malo isperi pod mlazom vode i zatim nareži na trakice željene veličine.
  2. Pećnicu zagrij na 200 stupnjeva Celzijevih.
  3. Trakice kupusa stavi u posudu za pečenje i prelij ih suncokretovim ulje. Pored kupusa poslaži kobasice za pečenje i sve skupa peci oko 15 do 20 minuta.
  4. Posluži vruće, a prije posluživanja kiseli kupus prelij s malo bučinog ulja. Odlično pristaje uz kuhani krumpir ili krumpir pire.
3/4