Rolice od lisnatog tijesta i špinata
1. U tavi na maslinovom ulju poprži luk. Dodaj origano i češnjak i peci jednu minutu. Dodaj špinat i uz miješanje kuhaj tri minute ili dok sva tekućina nije isparila. Prebaci u veliku zdjelu i ostavi da se ohladi.
2. U zdjelu sa špinatom dodaj feta sir i jaja i dobro izmiješaj. Razvaljaj lisnato tijesto i premaži ga sa smjesom. Sve zajedno zarolaj i nareži na pužiće debljine oko 1 cm. Posudu za pečenje obloži papirom za pečenje i položi pužiće.
3. Peci na 200°C oko 20 minuta ili dok ne porumene. Posluži toplo.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1 luk, sitno nasjeckani
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 žličica sušenog origana
- 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
- 500 g odmrznutog špinata, ocijeđenog
- 225 g feta sira, smrvljenog
- 2 jaja
- Lisnato tijesto