Piletina s limunom, medom i šparogama
Priprema:
1.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci:
- 450 g pilećih prsa
- 1/4 šalice brašna
- sol, papar
- 2 žlice maslaca
- 1-2 šalice nasjeckanih šparoga
- 2 limuna
- 2 žlice meda
- peršin po želji
Istuci pileća prsa dok svaki komad ne bude debljine 1,5-2 cm. Meso stavi u zdjelicu s brašnom i soli pa dobro promiješaj.
2. U zagrijanu tavu dodaj maslac, a zatim i piletinu pa pirjaj 3-5 minuta sa svake strane. Kada piletina postane zaltno smeđa i dovoljno kuhana, premjesti je na tanjur.
3. Dodaj nasjeckane šparoge u tavu. Pirjaj nekoliko minuta i stavi ih sa strane. U tu istu tavu dodaj kriške limuna i dvije žlice meda i kuhaj nekoliko minuta. Sve zajedno posluži.