Kako pripremiti topla predjela za Uskrs?

Pripremate Uskršnji ručak i želite iznenaditi goste svojim kulinarskim umijećem? Evo nekoliko savjeta o tome koja su najbolja topla predjela za Uskrs

Kako pripremiti topla predjela za Uskrs?

Preskočite standardni meni i pripremite topla predjela svojim gostima za Uskrs. Isprobajte ukusnu čorbu ili savršen vreli dip i postanite zvijezda svakog okupljanja.

Ovo su najbolja topla predjela za Uskrs 

Image



U vrijeme Uskrsa jaja su neizbježna na svakom blagdanskom stolu. Zato upravo jaja čine najbolja topla predjela za Uskrs.

Tu je i neobični krumpir - Uvijek jedete krumpir na isti način? Zadivite goste svojim umijećem i predstavite im ovaj neobični ukusni krumpir.

Jeste li čuli za pohana žumanca? - Ponekad treba zaboraviti na kalorije i malo uživati u dekadentnoj i ukusnoj hrani.

Tu je i riža u lažnom bešamelu, isprobajte ovu ukusnu kombinaciju bešamela i riže. 

Jaja u gnijezdu od palačinki.


Zobena kaša s pekmezom od šljiva

Ukusna čorbica od crvenih paprika, jer crvena paprika je posebno bogata fitokemikalijama i dobar je izvor vitamina K, C, A, te zbog toga odlična za podizanje imuniteta.

Za kraj teme koja su najbolja topla predjela za Uskrs spomenuti ćemo čorbu od šparoga, krumpira i gljiva.

Ukusna, kremasta i zasitna čorbica uvijek može biti odličan odabir kao toplo predjelo za Uskrs.